ІІІ Всеукраїнський Урок Доброти

2020-10-06

До Всесвітнього дня захисту тварин 6 жовтня 2020 року в закладі був проведений ІІІ Всеукраїнський урок доброти про гуманне ставлення до тварин.

Він був запроваджений Міжнародним конгресом прихильників руху за захист природи, що проходив у Флоренції в 1931 році. Це рішення підтримали організації, створені з метою захисту тварин у різних країнах світу.

Дата на початку жовтня вибрана не випадково. 4 жовтня - день католицького святого Франциска Ассизського, який вважається покровителем тварин.

Жорстокість — поняття моральне і правове — останнім часом привертає увагу не тільки правоохоронців, а й психологів. Інтелектуально слабка людина самостверджується, знущаючись над тваринами. Поступово вона стає байдужою до чужого болю, безжалісною до чужих страждань. Більшість правопорушників починали свій злочинний шлях з вбивства тварин. Тому, дуже важливо з дитинства плекати любов до тварин, повагу до іншого життя. Людина відповідає за приручених тварин. Кожна покинута тварина на совісті свого господаря. Жорстокість до тварин в дитинстві може перерости у жорстокість до людей.

/Files/images/veresen_2020/4-В клас.jpg/Files/images/veresen_2020/1-В клас.jpg/Files/images/veresen_2020/3-А клас.jpg/Files/images/veresen_2020/6-А клас.JPG/Files/images/veresen_2020/7-Б клас.JPG/Files/images/veresen_2020/11-А клас.JPG/Files/images/veresen_2020/11-Б клас.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 61

Коментарi