• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Екскурсія у Верховну Раду України та музей експериментаніум м. Київ

Екскурсія у Верховну Раду України та музей експериментаніум м. Київ

2018-06-25

/Files/images/II_semestr/київ1.jpg/Files/images/II_semestr/київ2.jpg/Files/images/II_semestr/київ 3.jpg/Files/images/II_semestr/київ 4.jpg/Files/images/II_semestr/київ 5.jpg/Files/images/II_semestr/київ 6.jpg/Files/images/II_semestr/київ 7.jpg 25 червня команда 8 класу "Фортуна", в складі Бадрака Юрія, Курінної Софії, Задвернюк Анастасії, Поленякіної Анни та Коваленко Жанни, відвідали столицю України. Поїздка була обіцяною за перемогу в конкурсі "Наукова Ліга", яка проходила в м. Черкаси.

В Києві діти відвідали експериментаніум. Це музей популярної науки та сучасної техніки. У музеї учні спостерігали оптичні ілюзії, вирішували головоломки, проходили лазерні та дзеркальні лабіринти.

Діти власноруч будували мости без жодного цвяха, спостерігали зародження торнадо, створювали блискавку та навіть зазирали у нескінченність.

Пізніше відправилися на екскурсію до Верховної Ради України. Зустріла дітей екскурсовод, яка і розповідала історію та розвиток самої будівлі та політики в ній. Особливо вразила учнів зала засідань та переговорів.

Кожен залишився задоволений, а тому повернення додому було тільки з гарними емоціями та великою кількістю фото.

Кiлькiсть переглядiв: 31

Коментарi